cazare zarnesti tichete vacanta
cazare zarnesti tichete vacanta
Blog Article
avalanche plaiul foii
Acolo vantul rece ne potolea caldura acumulata de noi la urcare. Ne-am imbracat putin mai bine si am mai facut o pauza. Pe munte, pauzele sunt acele intreruperi din urcusul sau coborasul potecii treatment iti allow sa privesti in zare, sa te minunezi de frumusetile neasemuite treatment se astern oriunde te-ai uita. Creste albe, zimtate precum un fierastrau se intrepatrund cu norii jucausi si ne bucura.
Daca doresti sa evadezi din rutina zilnica si din cotidian si vrei sa te relaxezi sau sa petreci timp pretios cu familia si cu prietenii, te invitam sa vizitezi Casa Bucuriei, locul unde vei gasi tot confortul necesar pentru ...
Bine ati venit la Pensiunea Casa Zarnesteana intr-o atmosfera calduroasa si primitoare unde va puteti petrece concediile si weekendurile impreuna cu familia sau prietenii. Situata la poalele masivului Piatra Craiului, pensiunea ...
Toate camerele au același confort: sunt amenajate rustic și toate au baie proprie. Cabana mai dispune și de un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri și meniu tradițional românesc sau vânătoresc. De asemenea, cabana poate gazdui intâlniri de afaceri, dispunând la etajul unu de o sală de conferințe cu o capacitate de 25-thirty de locuri și dotări typical: Tv set, movie, retroproiector și flipchart.
Ski & Snowboard în BrașovStațiuni de skiPârtii de skiInstalații de skiÎnchiriere echipament skiInfo utile skiPredeal
Orașul este la 25 de km faţă de municipiul Braşov şi 11 km faţă de oraşul Râşnov. Zona de influenţă a oraşului Zărneşti se suprapune aproape în întregime pe aid montan.
Inainte de refugiu a fost o urcare zdravana dar in cateva moment am terminat cu ea. Am stat la acest refugiu cateva moment bune, ne-am tras sufletul ne-am pregatit phsihic si am pornit mai departe. Din cate am citit, urmeaza cea mai grea portiune.
Asta mă face să fiu într-o permanentă căutare de locuri pe treatment să le explorez, locuri care să mă facă fericită.
Jurnal din Islanda – Ziua 6 – Un ultim popas în țara unde au „înghețat“ miracolele și contrastele naturii, simplitatea și bunul-gust al omului
2 reviews Nayara says: August 7, 2015 at nine:02 pm Mai Andrei, information viitoare sa imi zici ce ai de gand sa faci, ca te ajuta bataiu’ cu toate informatiile, bine stocate pe hardul propriu si intern! Asadar si prin urmare, in primul rand, io sunt ala micu’, negru si urat! Si cam fricos din fire! Personajul cel mai pasnic din orice combinatie de grup posibila! Despre drumetie, ce sa zic, super tura la Tremendous vremuri, cu Tremendous dotarile si accesoriile adunate de pe unde am gasit si noi prin boxele comuniste nelovite inca de nebunia capitalista! Un rezumat al ideilor principale ar fi: plecare din Constanta dupa-amiaza cu trenul particular, schimbare de tren in Ploiesti la miezul noptii, tot own si ala, inca unul de dimineata in Brasov (own, obvious), si tot de dimineata sosire in Zarnesti. Nici nu vazuseram brazii si deja cedasera niste rucsaci si niscai bocanci, probleme rezolvate cu istetime pionereasca si ac si ata de la o babuta care iscodea cu noaptea-n cap lumea ce trecea prin fata portii! Au urmat: (ne)somnul de peste noapte cu frica de ursi in corturile montate-n panta in fata la Cabana Curmatura, celebrele ciorbite la plic facute corespunzator de tine pe buteliile minuscule cumparate de la rusi , ciorbite in treatment cautam cu disperare ba o perisoara, ba o fideluta, dupa caz. Ramane celebra plimbarea la Varful Ascutit si goana dupa apa . Imi afla mai multe aduc aminte cum mi-a cazut sticla de 2 litri de apa in prapastie in timp ce vorbeam la primul meu telefon mobil, un Mitsubishi Trium, dotat cu o antena numa’ buna de speriat ursu’ in cazu’ in care ii treceau niscai idei necurate vis-a-vis de persoanele noastre! 2 litri de apa duse pe apa sambetei si o mica contributie personala si involuntara la poluarea prapastiei respective cu niste plastic de care sigur nu va scapa in urmatorii 100 de ani ! Dupa aia tu cu Ovidiu ati facut o mica preumblare pe la Diana, in timp ce io cu Andrei am strabatut creasta pana la Ascutit, timp in care ne-am delectat pupilele gustative si ne-am potolit oleaca setea cu mult ravnitu’ compot de ananas, compot de treatment voi nu prea ati avut parte! Si cum pe vremurile alea lumea period mai egoista, nici voi, si nici noi nu am avut parte de apa in adevaratul sens al cuvantului pana la Ascutit, unde niste cetateni binevoitori (two baieti si o fata dragutica dar cam negricioasa) au impartit treimea de apa ramasa in sticluta lor proprie si personala.
La capătul acestei porțiuni de traseu se iese într-o mică poieniță unde găsim Refugiul Șpirlea afla mai multe și niște băncuțe. Un loc numai bun să îți tragi puțin sufletul.
Satul Fundata: Situat la cea mai mare altitudine din România, Fundata este un colț de rai unde pacea și liniștea sunt regine. aici Peisajele montane, aerul proaspăt și tradițiile locale fac din acest sat un loc excellent pentru deconectare și reîncărcare.
Urmeaza o urcare sustinuta prin padure pana la refugiul Spirla. Aici se afla si un mic izvor, dar nu este asa vizibil, asa ca cel mai bine va aprovizionati cu apa de la mai multe info plecare. Acest izvor este ultima sursa de apa din acest traseu.
Porțiunea de traseu denumită La Lanţuri a fost marcată pentru prima dată în 1887 și este considerată cel mai dificil şi cel mai spectaculos localitatea plaiul foii traseu cu lanțuri din munţii României.